Cluster Grid

Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

Mathcad 15.0 a fost lansat în această vară

Noua versiune oferă capabilităţi sporite ce îi ajută pe utilizatori să rezolve cele mai dificile calcule inginereşti şi să imbunătăţescă documentaţia calculelor pe parcursul procesului de dezvoltare a produsului.

Produsul include peste 25 de noi funcţii de design experimental, biblioteci de referinţă mai robuste şi permite integrarea cu terţe instrumente – Excel 2007. În plus, integrarea Mathcad 15.0 cu Windchill permite un control îmbunătăţit al calculului ingineresc critic pentru a spori colaborarea şi promovarea celor mai bune practici.

 

Principalele caracteristici şi beneficii:

Design of Experiments (DoE): vă ajută să identificaţi factorii critici şi setările optime pentru un proces complex.

Knovel Math Content: acces rapid la Knovel cu fişiere Mathcad complet documentate din lucrarile de referinţă ale surselor de incredere Roark si Hick, reducând timpul pentru rezolvarea problemelor complexe de matematică.

Truenumbers: permite capacitatea de a comunica cu uşurinţă valori în cadrul aplicaţiilor şi organizarea fără pierderi de cantitate sau unitate de integritate

Interoperabilitatea cu Windchill: Captură, cautare şi reutilizarea calculelor inginereşti. Gestionarea centralizată a calculelor îmbunătăţeşte standardizarea şi promovează cele mai bune practici din întreaga organizaţie.

Suport Windows 7 si Excel 2007

Demo Mathcad 15.0